Zoeken

Nieuwsbrief

Social Media

Over ons

Webwinkel voor origineel buitenspeelgoed

RodeAppelwangetjes.nl is een hippe en overzichtelijke webwinkel vol buitenspeelgoed van hoge kwaliteit met een mooi design en een grote speelwaarde.
Bij ons vind je naast het 'gewone' buitenspeelgoed zoals trampolines, skelters, loopfietsen, springtouwen en nog veel meer, ook nog heel veel speelgoed om mee te kunnen ontdekken, te experimenteren, de natuur te beleven, te recyclen of te stylen.
RodeAppelwangetjes.nl: Voor kinderen (en hun ouders) die van buitenspelen houden!
Meteen naar de winkel.

 

Buitenspelen

RodeAppelwangetjes.nl is een initiatief van Liske Temminck Tuinstra.
'Als kind speelde ik altijd buiten. De grootste avonturen beleefde ik in de tuin, op straat en in de omliggende natuur. Soms alleen en vaak ook met andere kinderen uit de buurt. Op zoek naar insekten en vlinders en andere beestjes; racen met skelters en karren door de straat; urenlang krijten en fanatiek knikkeren; elkaar spannende verhalen vertellen in hutten en tenten; lekker ontspannen schommelen of inspannend klauteren; met rolschaatsen of fietsen door de wijk rijden.'

 

Rode appelwangen

'Met veel plezier kijk ik naar die periode uit mijn jeugd terug. Elke dag weer een nieuw avontuur, elke dag anders. En ’s avonds moe en met rode appelwangen naar bed. En zo ontstond het idee en de naam van mijn website: RodeAppelwangetjes.nl.'
Een webwinkel vol met origineel en uitdagend buitenspeelgoed van hoge kwaliteit.
Niet elk kind heeft een tuin of groeit op in de vrije natuur. Maar ook voor deze kinderen heeft RodeAppelwangetjes.nl een ruime keuze uit spannend en educatief buitenspeelgoed.

 

Activiteiten en kinderfeestjes

Naast de verkoop van buitenspeelgoed, vind je ook een informatief gedeelte op de website. Hier kan je ideeën opdoen voor buitenactiviteiten met kinderen, voor kinderfeestjes in de vrije natuur en uitdagende buitenspelen. Je kan er zelfs spelmateriaal downloaden.

Heb je vragen, ideeën of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op: info@rodeappelwangetjes.nl.
Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 uur tot 21.00 uur.
Wij wensen je veel plezier in onze webwinkel.
Met vriendelijke groet,

Liske Temminck
RodeAppelwangetjes.nl

 

                        foto van Liske als spelend kind